ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στη φυλακή άνδρας που… ράντιζε με σπέρμα περαστικές γυναίκες

Μετά από επτά χρόνια δράσης ένας Βρετανός φυλακίστηκε γιατί διαπιστώθηκε ότι αυτός ήταν που πέταγε σπέρμα σε περαστικές γυναίκες στον δρόμο.

Στη φυλακή άνδρας που… ράντιζε με σπέρμα περαστικές γυναίκες

«Ναι αυτός είμαι εγώ…»! Βρετανός φυλακίστηκε από τις δικαστικές Αρχές του Μπέρμιγχαμ καθώς διαπιστώθηκε αυτός ήταν ο δράστης σεξουαλικών επιθέσεων των τελευταίων επτά ετών στην πόλη. Ο Γουίλμπερτ Μουκόρι το διάστημα αυτό πέταγε σπέρμα, το οποίο είχε σε ένα πλαστικό μπουκάλι, σε γυναίκες που περπατούσαν αμέριμνες στον δρόμο κοντά του, ή τις περίμενε για να βγουν από μαγαζιά.

Βρετανία:Φυλακίστηκε άνδρας που πέταγε σπέρμα σε περαστικές

Η πρώτη επίθεση είχε γίνει το 2016 και από τότε μέχρι και σήμερα το είχε κάνει συνολικά 16 φορές με θύματα 12 γυναίκες.

Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια»
Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» 674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει από τα θύματα και περαστικούς που τον είχαν δει, η βρετανική αστυνομία βρήκαν μέσα από κάμερες φωτογραφίες και βίντεο από το δράστη, και φωτογραφίες που είχαν άρχίσει να κυκλοφορούν στο facebook.

Βρετανία:Φυλακίστηκε άνδρας που πέταγε σπέρμα σε περαστικές
Μία από αυτές «πέρασε» από τη ροή του προφίλ του 26χρονου στο facebook με τον ίδιο να επιλέγει να τηλεφωνήσει ενοχλημένος στην αρμόδια υπηρεσία της Μεγάλης Βρετανίας για να διαμαρτυρηθεί ότι οι εικόνες έδειχναν εκείνον αλλά να αρνείται ότι είναι αυτός που είχε κάνει τις πράξεις και να ζητεί μάλιστα να σβήσουν τις εικόνες αυτές γιατί τον προσβάλουν.

Ωστόσο μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αυτόν με τις δικαστικές Αρχές να τον καταδικάζουν σε 4,5 χρόνια.

Ο δράστης έχει εξακριβωθεί ότι στην πρώτη του επίθεση χρησιμοποίησε το σπέρμα του το οποίο είχε βάλει σε ένα πλαστικό μπουκάλι, αλλά τα επόμενα χρόνια χρησιμοποιούσε και ψεύτικο, ένα υγρό το οποίο έφτιαχνε αυτός και το τοποθετούσε σε μπουκάλια από σάλτσες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.