Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κλειδώνει τον στόχο για τα στόπερ, προχωράει και για χαφ

Σε δυο μέτωπα κινούνται αυτή την περίοδο, με τον στόπερ να αποτελεί προτεραιότητα και τον χαφ να ακολουθεί.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει στον Παναθηναϊκό και μετά τον Τζούρισιτς οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός στόπερ και στη συνέχεια στην απόκτηση ενός χαφ (6-8).

Οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει τους στόχους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ανάψει το πράσινο φως για συγκεκριμένες περιπτώσεις, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Την ίδια στιγμή στο τριφύλλι «τρέχουν» και την υπόθεση του κεντρικού χαφ. Δηλαδή του παίκτη που θα έρθει για να καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Όσον αφορά τον στόπερ που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ο Παναθηναϊκός θέλει έναν παίκτη που να είναι εν δυνάμει βασικός και να μπορεί να βάλει… δύσκολα στο δίδυμο Μάγκνουσον – Σένκεφελντ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός θα έχει περισσότερα ματς να δώσει. Φυσικά μέσα στο καλοκαίρι οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση τέταρτου στόπερ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποχώρησε τόσο ο Σάρλια όσο και ο Πούγγουρας.

Τόσο για τον στόπερ όσο και για τον χαφ οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι 2-3, με τους πράσινους να κινούνται για να καλύψουν τις θέσεις αυτές στο πράσινο ρόστερ. Στόχος είναι και οι δύο να αποκτηθούν μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Exit mobile version