ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ώρα… Ευρώπης και φανέλας

Έτοιμος να μάθει τον αντίπαλο του στα προκριματικά του Champions League είναι ο Παναθηναϊκός από την κλήρωση που θα προκύψει στη Νιόν της Ελβετίας. Απόψε στις 21:00 η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Ώρα... Ευρώπης και φανέλας

Ήρθε η ώρα να δει…αστέρια!

Μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς στη 13:00 το μεσημέρι, αναμένεται να μάθει τον αντίπαλο του για τα προκριματικά του UEFA Champions League, η οποία θα προκύψει από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να αντιμετωπίσουν είτε την Ντνίπρο από την Ουκρανία που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, είτε την Γκενγκ από το Βέλγιο με τις δυο ομάδες να μην… τρομάζουν, αν ο Παναθηναϊκός σταθεί στο ύψος του και φορέσει το ευρωπαϊκό του «κοστούμι».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων, λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:00 αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, με την επιστροφή στην adidas να είναι σημαντική για το prestige του συλλόγου, η οποία θυμίζει ένδοξες εποχές από την ευρωπαϊκή ιστορία.

Στα μεταγραφικά, σε πρώτο πλάνο παραμένει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ενός ακόμη χαφ, την στιγμή που την Κυριακή η ομάδα αναχωρεί για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων.

Εκεί αναμένεται να βρεθεί και το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σέρβος Φίλιπ Τζούρισιτς ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας και θα καταφθάσει μαζί με τον συμπατριώτη του, Φίλιπ Μλαντένοβιτς ώστε να μπουν στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.