ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε, απολογείται και υπολογίζεται ο Μπερνάρ

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μπερνάρ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και στη συνεχεία να απολογηθεί στην ΠΑΕ. Κανένα θέμα με την καθημερινότητα του στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε, απολογείται και υπολογίζεται ο Μπερνάρ

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος, επέστρεψε στη χώρα μας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κορωπί όπου και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι Ο Βραζιλιάνος άσος, που άργησε να ενσωματωθεί στο «τριφύλλι» παίρνοντας επιπλέον ημέρας άδειας χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού, θα ελεγχθεί πειθαρχικά από την «πράσινη» ΠΑΕ για την καθυστέρησή του αυτή.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.804 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει την καθημερινότητά του στην ομάδα. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει κανονικά τον 30χρονο άσο στα πλάνα του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.