ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέχρι το βράδυ ξεκαθαρίζουν τα πάντα για έδρα και ημερομηνίες με Ντνίπρο

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα πράγματα αναφορικά με τις ημερομηνίες και την έδρα που θα παίξει η Ντνίπρο , με το Κόσιτσε της Σλοβακίας να είναι η πιο πιθανή.

Παναθηναϊκός: Μέχρι το βράδυ ξεκαθαρίζουν τα πάντα για έδρα και ημερομηνίες με Ντνίπρο

Η κληρωτίδα… χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ντνίπρο στον 2ο προκριματικό του Champions League. Εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 25-26 Ιουλίου και η ρεβάνς στη Λεωφόρο στις 1-2 Αυγούστου.

Η Ντνίπρο είναι μία ομάδα που η χώρα της βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη και για τον λόγο αυτό η UEFA δείχνει μια παραπάνω επιείκεια. Έτσι τόσο αναφορικά με τις ημερομηνίες όσο και αναφορικά με το ουδέτερο γήπεδο που θα επιλέξει η Ντνίπρο τα πράγματα αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέχρι το βράδυ, μιας και η ουκρανική ομάδα δεν είχε στείλει εκπρόσωπο στην σημερινή κλήρωση. Αυτή τη στιγμή και με τα όσα αναφέρει η Ντνίπρο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram το παιχνίδι θα γίνει στην πόλη Κόσιτσε της Σλοβακίας, όπου έπαιξε και την προηγούμενη σεζόν.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά μέχρι το βράδυ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.