ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπονητής Ντνίπρο για Παναθηναϊκό: «Έχει αρκετούς ικανούς παίκτες – Όλα θα κριθούν στο γήπεδο»

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής της Ντνίπρο, Αλεξάντερ Κούτσερ, για τον Παναθηναϊκό.

Προπονητής Ντνίπρο για Παναθηναϊκό: «Έχει αρκετούς ικανούς παίκτες - Όλα θα κριθούν στο γήπεδο»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεξάντρ Κούτσερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντνίπρο:

– Πως σας φαίνεται ο Παναθηναϊκός ως αντίπαλος;

«Από τη στιγμή που είδαμε τους υποψήφιους αντιπάλους μας καταλάβαμε ότι είναι δύσκολες ομάδες. Φυσικά, θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι΄ αυτές τις αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός μάλλον θα είναι το φαβορί, γιατί το πρωτάθλημά του είναι πιο δυνατό. Το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει φιλάθλους που υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα τους και γίνονται ο 12ος παίκτης. Φυσικά, αυτά τα ματς θα είναι δύσκολα για εμάς αλλά πιστεύω ότι βρούμε ευκαιρίες, όπως σε κάθε ματς. Θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι, ειδικά στο πρώτο ματς».

– Υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ Ντνίπρο και Παναθηναϊκού, ότι μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, αλλά τελικά τερμάτισαν δεύτερες;

«Δεν βλέπω νόημα να κάνω τέτοιους παραλληλισμούς. Υπάρχει η Ντνίπρο, υπάρχει ο Παναθηναϊκός και όλα θα κριθούν στο γήπεδο».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Το γεγονός ότι οι Μπερνάρ  – Βέρμπιτς που είναι γνωστοί στην Ουκρανία αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό πως το βλέπετε;

– Αυτοί είναι πραγματικά γνωστοί ποδοσφαιριστές σε εμάς. Όμως ο αντίπαλος έχει πολλούς ικανούς παίκτες, οπότε θα τους αναλύσουμε όλους και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα παρακολουθήσουμε τα φιλικά που θα δώσουν.  Θα είναι μια πολύ σημαντική μονομαχία για εμάς».

– Με βάση την εμπειρία της καριέρας σου ως παίκτης, ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Συνήθως υπάρχουν ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, συν του ότι υπάρχουν και καλοί ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να τρέχουν στην επίθεση. Σε όλα αυτά να προσθέσω ότι οι οπαδοί τους θα τους βοηθήσουν πάρα πολύ». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.