ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Return to glory: Αυτές είναι oι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού από την Adidas

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σε μια λαμπερή τελετή, την εμφάνιση για την επόμενη σεζόν, με τη συνεργασία της Adidas.

Return to glory: Αυτές είναι oι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού από την Adidas

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο μέγαρο έγιναν τον βράδυ της Τετάρτης, τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023/34, σε συνεργασία με την Adidas.

Oι τρεις εμφανίσεις είναι άκρως εντυπωσιακές, με την πρώτη να έχει ως βασικό χρώμα το πράσινο, ενώ ιδιαίτερη ήταν η επιλογή το σορτς να είναι άσπρο. Την παράσταση έκλεψε η τρίτη εμφάνιση την οποία “λάνσαρε” ο Φώτης Ιωαννίδης. Η συγκεκριμένη φέρει μαύρο χρώμα με πολύ λεπτές γραμμές πράσινης απόχρωσης.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ και την επίσημη που το πρώτη εμφάνιση έκανε και ο νέος τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σταμάτης Γαρρής.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασιολογία που υπάρχει στην επιλογή του μέρους για τη σημερινή εκδήλωση ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ιστορική επανένωση δυο κορυφαίων. Του Παναθηναϊκού και της adidas. H σχέση κρατούσε 20 χρόνια μέχρι το 15 με τον Παναθηναϊκό να γράφει χρυσες σελίδες με την adidas. Η φανέλα αυτή συνδυάστηκε με θριάμβους. Με αυτη μάθαμε να αποκαλούμε πρέσβη τον Παναθηναϊκό. Σε αυτη την 20ετια πέτυχαν κάτι μοναδικό. Γενιές φιλάθλων εήξεραν πως δίπλα στο σήμα υπήρχε αυτό της adidas. Η νέα συνεργασία κάνει επίσημο πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή, εκεί που αξίζει. Ένας χώρος εδώ που είναι γεμάτος Αθήνα, Ελλάδα και Ευρώπη. Θα θελαμε να αποδοθεί η άμεση σύνδεση του Παναθηναϊού με την Αθήνα και την Ευρωπη, ως η ομαδα που έβαλε την Ελλάδα στον χάρτη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, ο οποίος σημείωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Γνώριμα λημέρια. Παναθηναϊκός και adidas είναι ξανά μαζί. Είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα.Ο μεγαλύτερος ελληνικος σύλλογος επιστρέφει στην ευρώπη με μία φανέλα που κλάψαμε και γελάσαμε στο παρελθον. Ζήσαμε στιγμές Παναθηναϊκού μεγαλείου. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι πλέον. Μας το ζητούσαν πολύ επίμονα οι εκατομμύρια των οπαδών μας. Να ευχυθούμε οι φανέλες να είναι καλότυχες που θα μας συνοδέψουν σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Από την πλευρά της adidas μίλησε ο Γιώργος Σιφνιός που σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Το σημαντικότερο όλων είναι τι πρεσβεύει μία φανέλα. Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε επιδραστικοί. Η Adidas βλέπει το ποδόσφαιρο ως μία δυνατότητα να εξελιχθούμε ως άνθρωποι. Ειμαστε το μπραντ που λεμε πως δεν μπορούμε μόνο να επηρεάσουμε ζωές αλλά να τις αλλάξουμε. Μαζί με τον Παναθηναϊκό θα προσοαθλήσουμε τις κοινές ιδέες να θα κάνουμε πράξη. Να πω ευχαριστώ στην ομάδα που έστησε το project. Ευχαριστούμε για όλα όσα βάλατε στο τραπέζι μέχρι το τελικό άρτιο αποτέλεσμα. Μπορεί σήμερα να ανακοινώνουμε μια νέα συνεργασία η κληρονομιά όμως ειναι τεράστια και είναι το θεμέλιο για το μέλλον και η πυξίδα μας για να επιδράσουμε στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Προσδοκούμε για μία λαμπρή και πολυετή συνεργασία».

Δείτε τις φωτογραφίες από τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.