Ποδόσφαιρο

Τα «κλικς» από την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού

Τα «κλικς» από την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού

Δείτε μέσα από μερικά "κλικς" τις σημαντικότερες στιγμές από την χθεσινή παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού στο Ζάππειο.

Έτοιμος να επιστρέψει στη δόξα είναι ο Παναθηναϊκός!

Η “πράσινη” ΠΑΕ σε συνεργασία με την Adidas παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο, με σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα να δίνει το “παρών”.

Οι τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας έκλεψαν την παράσταση, με τον Αϊτόρ, τον Ζέκα και τον Φώτη Ιωαννίδη, να είναι αυτοί που τις “λάνσαραν” ενώ συγκινητικό ήταν το βίντεο της πορείας της Adidas με τον σύλλογο από το 1995 μέχρι και το 2015, με αναδρομή στο ένδοξο παρελθόν.

Δείτε τις ξεχωριστές στιγμές της χθεσινής βραδιάς:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version