ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο βίντεο που εντοπίστηκε από τις Αρχές και δείχνει την 27χρονη Αναστάζια και τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό να βγαίνουν από το σπίτι του στην Κω λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της, βοήθησε τους αστυνομικούς να συνθέσουν κάποια από τα κομμάτια του παζλ που τους έλειπαν και να φτάσουν στα δεδομένα που ήθελαν.

Όσον αφορά το γενετικό υλικό που έχουν περισυλλέξει από τα νύχια της κοπέλας, τα αποτελέσματα αργούν να βγουν καθώς δεν είναι και τόσο καλά τα δείγματα. Έτσι, χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις προκειμένου τα ευρήματα να αποτυπώσουν την πραγματικότητα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Αρχές ψάχνουν το δείγμα DNA που υπάρχει στα νύχια της 27χρονης ώστε να διαπιστώσουν αν η κοπέλα πάλεψε με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, επειδή πάνω του βρέθηκαν σημάδια πάλης στα χέρια του.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου. Ο συγκάτοικος κατέθεσε στην αστυνομία πως όταν ο ίδιος πήγε στο σπίτι είδε τον Μπαγκλαντεσιανό μαζί με την άτυχη κοπέλα.

Όπως υποστήριξε, επειδή ο ίδιος είναι παντρεμένος δεν ήθελε κοπέλες στο δωμάτιό τους και έτσι είπε στον 32χρονο να πάρει την Αναστάζια και να φύγει. Συνέχισε, λέγοντας, πως η Αναστάζια ήταν ζωντανή όταν έφυγε από το σπίτι.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.