ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: “Θα πάρουμε τουλάχιστον δυο-τρεις αστέρες – Να… ανησυχούν οι φίλοι του Ολυμπιακού και ο Μπαρτζώκας”!

Ο Εργκίν Αταμάν στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξής του στο «BeINsports» επιβεβαίωσε ότι ήθελε Μπομπουά και Μπράιαντ στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα πάρει τουλάχιστον 2-3 αστέρες!

Αταμάν:

Ο Εργκίν Αταμάν στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξής του στο «BeINsports» επιβεβαίωσε ότι ήθελε Μπομπουά και Μπράιαντ στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα πάρει τουλάχιστον 2-3 αστέρες!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «BeINsports», ο Τούρκος μίλησε για την παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού που θα φέρει μία… ανησυχία στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και στους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν… άγχος που ήρθα, αλλά έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Επίσης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα… ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος κόουτς.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αταμάν δήλωσε σχετικά με τις μεταγραφές. : «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιέφεραν οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ. Ωστόσο, αφού πήρνα το συμβόλαιο, που ήθελαν στην Αναντολού Εφές, δεν ήθελα να τους βάψω τα μάτια με χρήματα και να τους φέρω στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρόσθεσε: «Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.