ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Νεκροί και οι 5 επιβάτες του Titan – Το υποβρύχιο συνεθλίβη»!

Νεκροί θεωρούνται πλέον οι πέντε επιβάτες του υποβρυχίου της OceanGate σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Νεκροί και οι 5 επιβάτες του Titan - Το υποβρύχιο συνεθλίβη»!

Νεκροί θεωρούνται, πλέον, οι πέντε επιβάτες του υποβρυχίου της OceanGate σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. «Θεωρούμε, πλέον, ότι ο διευθύνων σύμβουλός μας, Στόκτον Ρας, ο 77χρονος Γάλλος ωκεανογράφος, Πολ-Ανρί Ναρζολέ, ο 59χρονος Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Χάμις Χάρντινγκ, ο 48χρονος Πακιστανός επιχειρηματίας, Σαχζάντα Νταγούντ και ο 19χρονος γιος του, Σουλεμάν, είναι νεκροί. Αυτοί οι άνδρες ήταν πραγματικοί εξερευνητές που μοιράζονταν ένα ξεχωριστό πάθος για την εξερεύνηση και την προστασία των ωκεανών», αναφέρει η ανακοίνωση. «Οι καρδιές μας είναι μαζί τους και με κάθε μέλος των οικογενειών τους. Θρηνούμε για την απώλεια της ζωής και τους ευχαριστούμε για τη χαρά που πρόσφεραν σε όλους όσους γνώριζαν».

Εξελίξεις» " />

Η εταιρεία πρόσθεσε: «Είναι μια εξαιρετικά θλιβερή στιγμή για τους υπαλλήλους μας, οι οποίοι είναι εξαντλημένοι και θρηνούν. Ολόκληρη η οικογένεια της OceanGate ευχαριστεί τους άνδρες και τις γυναίκες, που εργάστηκαν τόσο σκληρά σε αυτή την αποστολή. Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή για ολόκληρη την κοινότητα των εξερευνητών και για κάθε μέλος της οικογένειας αυτών που χάθηκαν στη θάλασσα».

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το υποβρύχιο Titan ο υποναύαρχος Tζον Μόγκερ επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του Titan και ότι το σκάφος καταστράφηκε. Ο υποναύαρχος γνωστοποίησε ότι τηλεχειριζόμενο όχημα από το Horizon Arctic ανακάλυψε κομμάτι του υποβρυχίου Titan περίπου 1.600 πόδια από την πλώρη του Τιτανικού στον πυθμένα της θάλασσας. Ο Αμερικανός αξιωματούχος δεν ανέφερε αν η ακτοφυλακή καταφέρει να ανασύρει τις σορούς των πέντε επιβαινόντων στο υποβρύχιο.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.