ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γιώργος Πετρίδης

Η αύρα και η προσωπικότητα του Αταμάν εχέγγυα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Πετρίδης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν από τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα στον «εξάστερο».

Η αύρα και η προσωπικότητα του Αταμάν εχέγγυα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού

«Εποχή Αταμάν», πλέον, στον Παναθηναϊκό, που γνωστοποίησε και επίσημα την πρόσληψη του Τούρκου προπονητή, από τον οποίο προσμένει να τον επαναφέρει στον ίδιο δρόμο. Στο μονοπάτι των επιτυχιών…

Ο 57χρονος τεχνικός ήρθε στην Αθήνα την Τρίτη, υπέγραψε το συμβόλαιό του και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το οποίο θα αποτελέσει το… δεύτερο σπίτι του για την επόμενη διετία.

Οι ιθύνοντες του «εξάστερου» αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την προσωπικότητα του Αταμάν, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε ιδιαιτέρως στους φίλους του Παναθηναϊκού και στην ατμόσφαιρα που εκείνοι δημιουργούν.

Πολύ σκληρός για να λυγίσει
Πολύ σκληρός για να λυγίσει 1.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από ‘δω και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι οι «πράσινοι» περιμένουν από τον Τούρκο να διώξει τη μαυρίλα της εσωστρέφειας και το πέπλο… τοξικότητας που έχει μαζευτεί πάνω από το ΟΑΚΑ. Πιστεύουμε πάντως ότι η αύρα του και η θετική του ενέργεια σε συνδυασμό με την επιβλητική παρουσία του και τις προπονητικές του ικανότητες αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα για την ολική επαναφορά του «τριφυλλιού» στον δρόμο των επιτυχιών.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αταμάν έχει μπροστά του μπόλικη δουλειά. Το πρώτιστο μέλημα είναι να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Ή τέλος πάντων με αυτούς που ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν. Καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να αξιολογήσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται μια ομάδα που είχε κάκιστη σεζόν. Από μόνο του αυτό κάνει το έργο του πιο δύσκολο, αφού ίσως «αδικηθούν» κάποιοι παίκτες.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο 57χρονος προπονητής έχει ζητήσει ήδη την παραμονή του Παπαγιάννη, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις επιστρέψει ο διεθνής σέντερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα βρεθεί προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα βελτίωσης.

Η πρώτη προσθήκη της νέας εποχής είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα γίνει ο δεύτερος της οικογένειας που θα φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο 25χρονος σέντερ έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση και αναζητά ένα… restart στην καριέρα του, ενώ σίγουρα θα προσφέρει με την αθλητικότητά του. Κατά τα λοιπά, οι ιθύνοντες της ομάδας θα βάλουν μπρος για να αρχίσουν να κλείνουν σιγά-σιγά τα ανοιχτά μέτωπα. Κύριος στόχος τους είναι η απόκτηση πρωτοκλασάτων παικτών στις θέσεις «1», «2» και «5», με τους Έξουμ, Πάντερ και Λεσόρ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο…

Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης Ο Γιώργος Πετρίδης είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1983 και εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης από το 2010. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη στοιχηματική εφημερίδα Kingbet, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθησαν συνεργασίες με στοιχηματικά έντυπα και sites, όπως η εφημερίδα 12Χ, το betblog.gr, το foxbet.gr και το betonews.com. Από το 2014 συνεργάζεται με τον ΣΠΟΡFM 94,6, όπου έκανε ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ. Από το 2021 ανέλαβε το ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από το 2022 συνεργάζεται με το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.