ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Κλάρερ

Τον Αυστριακό κεντρικό αμυντικό της Φορτούνα Ντίζελντορφ, Κρίστοφ Κλάρερ έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός και η περίπτωσή του "παίζει" δυνατά για το "τριφύλλι".

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Κλάρερ

Τον Αυστριακό κεντρικό αμυντικό της Φορτούνα Ντίζελντορφ, Κρίστοφ Κλάρερ έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός και η περίπτωσή του “παίζει” δυνατά για το “τριφύλλι”.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός από τους δυο στόπερ που είναι να αποκτήσουν, με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει. Ο πανύψηλος (1.91) Κρίστορ Κλάρερ αρέσει πολύ, είναι ο ποδοσφαιιριστής τον οποίο η ομάδα έχει ξεχωρίσει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο 23χρονος Αυστριακός στόπερ αγωνίζεται από το 2020 στη Φορτούνα Ντίζελντορφ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Τη χρονιά που πέρασε είχε 30 συμμετοχές, ενώ σκόραρε 2 φορές και είχε μια ασίστ. Έχει αγωνιστεί νωρίτερα στη Σαουθάμπτον Β΄, έχοντας αρχίσει από τις U18 και 23 της αγγλικής ομάδας, ενώ νωρίτερα ήταν σε αυτές της Ραπίντ Βιέννης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.273 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανεβάζει συνεχώς την αξία του με τις αποδόσεις του και την καθιέρωσή του στη Φορτούνα. ενώ είναι 12 φορές διεθνής με την U21 της Αυστρίας. Φέτος ήταν από τους πρωταγωνιστές της Φορτούνα στην προσπάθεια που έκανε να ανέβει στην Μπουντεσλίγκα, αλλά τελικά η ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Ο Κλάρερ, λοιπόν, έχει ξεχωρίσει, όπως αναφέραμε και παραπάνω, από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του με του Αυστριακού κεντρικού αμυντικού και το αν θα αποτελέσει τον έναν από τους δυο που θα ενισχύσουν τα μετόπισθεν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.