ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ με Πούτιν: Χάθηκε το στίγμα του αεροπλάνου του! (vid)

Θρίλερ επικρατεί, τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την τοποθεσία όπου βρίσκεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σοκ με Πούτιν: Χάθηκε το στίγμα του αεροπλάνου του! (vid)

Ορισμένα ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει φύγει με το αεροσκάφος του από τη Μόσχα και μάλιστα επισημαίνουν ότι το στίγμα του έχει χαθεί, υπονοώντας ότι ο πιλότος εσκεμμένα έκλεισε το ραντάρ προκειμένου να κρατηθεί μυστικό το σημείο προσγείωσης.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, υπογραμμίζει ότι πρόεδρος της Ρωσίας εργάζεται στο Κρεμλίνο.

Πριν από λίγες ώρες, πάντως, τα μεγαλύτερα ουκρανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Πούτιν έφυγε από τη Μόσχα.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

είναι κάτι πολύ ιδιόρρυθμο. Θα έλεγα ότι είναι ένα είδος υβριδικού πραξικοπήματος γιατί και η Βάγκνερ είναι μια υβριδική οργάνωση, δεν είναι κομμάτι των τακτικών ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά είναι μια παραστρατιωτική οργάνωση, την οποία ουσιαστικά ίδρυσε με έναν τρόπο ή ευνόησε την ίδρυσή της ο κ. Πούτιν, προκειμένου να τη χρησιμοποιεί ως το «μακρύ του χέρι» για να κάνει και βρώμικες δουλειές. Όταν λέω ένα μακρύ χέρι μπορεί να μπορεί να επιχειρεί σε περιοχές, όπου είτε δεν ήθελαν είτε δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις», τόνισε από την αρχή μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Επίκουρος Καθηγητής Διπλωματίας και Διεθνούς Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. κ. Αντώνης Κλάψης." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.