ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θρίλερ: Πληροφορίες ότι το κυβερνητικό αεροπλάνο έφυγε από τη Μόσχα -Διαψεύδει ο Πεσκόφ ότι έφυγε ο Πούτιν

Πληροφορίες ότι το αεροπλάνο του Βλαντιμίρ Πούτιν απογειώθηκε από τη Μόσχα με άγνωστο προορισμό μεταδίδει το Novaya Gazeta Europe.

Θρίλερ: Πληροφορίες ότι το κυβερνητικό αεροπλάνο έφυγε από τη Μόσχα -Διαψεύδει ο Πεσκόφ ότι έφυγε ο Πούτιν

Συγκεκριμένα γράφει:

«Το προεδρικό αεροσκάφος Il-96 του Βλαντίμιρ Πούτιν απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας με κατεύθυνση την Αγία Πετρούπολη στις 14:16 ώρα Μόσχας και αργότερα εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, σύμφωνα με τα στοιχεία του FlightRadar.

Το αεροπλάνο εξαφανίστηκε από το σύστημα εντοπισμού στην περιοχή του Τβερ (πόλη που βρίσκεται περίπου 180 χλμ. από τη Μόσχα). Ο Πούτιν έχει κατοικία στην περιοχή του Τβερ, σημειώνει το IStories.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Il-96 διαθέτει εξοπλισμό επιχειρησιακού ελέγχου των ενόπλων δυνάμεων στο αεροσκάφος. Είναι άγνωστο ποιος επιβαίνει στο αεροπλάνο και πού πηγαίνει.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ διαψεύδει ότι ο Πούτιν αναχώρησε για την Αγία Πετρούπολη λέγοντας ότι ο Ρώσος Πρόεδρος εργάζεται στο γραφείο του.

Πηγή: iefimerida.grΘρίλερ: Πληροφορίες ότι το κυβερνητικό αεροπλάνο έφυγε από τη Μόσχα -Διαψεύδει ο Πεσκόφ ότι έφυγε ο Πούτιν – iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.