ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Πιθανότατα αποχωρεί από την Ντνίπρο το μεγάλο της αστέρι πριν τον Παναθηναϊκό

Όπως όλα δείχνουν ο Αρτέμ Ντόβμπικ, που αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Ντνίπρο, θα αποχωρήσει πριν από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Πιθανότατα αποχωρεί από την Ντνίπρο το μεγάλο της αστέρι πριν τον Παναθηναϊκό

Ο 25χρονος στράικερ φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, αφού η τρομερή χρονιά που έκανε και στην οποία σκόραρε 29 γκολ, όλα δείχνουν πως θα του αποφέρουν μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο Ντόβμπικ είναι περιζήτητος και φαίνεται πως η… μισή Ιταλία θέλει τον πρώτο σκόρερ της Ντνίπρο και το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ