ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τι ανέφερε ο Πάντερ για το μέλλον του

Τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του έκανε ο Κέβιν Πάντερ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Τι ανέφερε ο Πάντερ για το μέλλον του

Ο Κέβιν Πάντερ οδήγησε την Παρτιζάν στην κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και βγήκε MVP, αλλά μετά το τέλος του αγώνα δεν μας έκανε σοφότερους για το μέλλον του. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελιγραδίου λήγει, ο Παναθηναϊκός τού έχει κάνει μεγάλη πρόταση, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αρκετοί ακόμη μνηστήρες.

«Θα ξέρω σε λίγες μέρες. Δεν είναι μυστικό ότι αυτή η μεγάλη απόφαση έρχεται πολύ νωρίς, αλλά θα ξέρω τα πάντα σε λίγες μέρες. Τώρα είναι ώρα να το γιορτάσουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.