ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Με το panathinaikos24.gr στην Αυστρία – LIVE εκπομπές και ρεπορτάζ

Το panathinaikos24.gr... μεταφέρεται από σήμερα στην Αυστρία και σας μεταφέρει όλα τα νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Με το panathinaikos24.gr στην Αυστρία - LIVE εκπομπές και ρεπορτάζ

Οι “πράσινοι” αναχωρούν για το Μπαντ Έρλαχ, στο οποίο θα παραμείνουν μέχρι και τις 10 Ιουλίου για το “χτίσιμο” ενόψει της νέας σεζόν. Η ιστοσελίδα μας, όπως πάντα, θα είναι και σε αυτή την προετοιμασία για να σας μεταφέρει καθημερινό πλούσιο ρεπορτάζ απ΄όλα όσα θα συμβούν στο βασικό στάδιο των ποδοσφαιριστών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ρεπορτάζ, βίντεο, LIVE εκπομπές, podcast, συνεντεύξεις, αρθρογραφία από την Αυστρία. Ο Διονύσης Δεσύλλας θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων με καθημερινό ρεπορτάζ από το Μπαντ Έρλαχ και φυσικά ξεχωριστές LIVE εκπομπές.

Μείνετε συντονισμένοι στο panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ