ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έκρηξη» λατρείας για Πάντερ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ένα απλό ποστάρισμα του Κέβιν Πάντερ στο twitter ήταν αρκετό για να δείξει τη "δίψα" των οπαδών του Παναθηναϊκού να τον δουν στα "πράσινα".

«Έκρηξη» λατρείας για Πάντερ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Έκαναν… ντου στον Κέβιν Πάντερ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Λίγες ημέρες μετά την εξωπραγματική εμφάνιση του Αμερικανού στον τελικό της Αδριατικής λίγκας, ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του “τριφυλλιού” αλλά και… διακαής πόθος του Εργκίν Αταμάν, πήρε μια ιδέα από την “δίψα” των οπαδών για να τον δουν να φοράει τα “πράσινα”.

Συγκεκριμένα ο Πάντερ, που έκλεισε χθες τα 30 του χρόνια, έλαβε τα εξής σχόλια κάτω από το “τιτίβισμα” του:

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 72.781 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Χρόνια σου πολλά και έλα στον Παναθηναϊκό για να γίνουμε ξανά οι βασιλιάδες της Ευρώπης»

«Του χρόνου στον Παναθηναϊκό»

«Έλα στον Παναθηναϊκό»

«Του χρόνου “πράσινος”»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.