ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Η αποθέωση του Γιοβάνοβιτς, η αντίδραση των Ελλήνων για το αποτέλεσμα των εκλογών και ο… στυλάτος Μπερνάρ

Το Panathinaikos24.gr ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και σας μεταφέρει όλα όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της πτήσης.

Η αποθέωση του Γιοβάνοβιτς, η αντίδραση των Ελλήνων για το αποτέλεσμα των εκλογών και ο... στυλάτος Μπερνάρ

Στην Αυστρία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκεύης η αποστολή του Παναθηναϊκού όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το Panathinaikos24.gr βρίσκεται δίπλα στο “τριφύλλι” και σας μεταφέρει τα παραλειπόμενα της δίωρης πτήσης.

Το καλό κλίμα φάνηκε πριν οι “πράσινοι” επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμονής ένας ταξιδιώτης πλησίασε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με σκοπό να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αρνήθηκε ενώ ο ταξιδιώτης του είπε:

” Δεν θα βρεις ποια ομάδα υποστηρίζω”.

Ο Σέρβος τεχνικός ωστόσο κατάλαβε ότι επρόκειτο για οπαδό του Ηρακλή, με τον θαυμαστή να τον αποθεώνει για τις ικανότητες του στην προπονητική αλλά και για την θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το ενδιαφέρον στη συνέχεια μεταφέρθηκε εντός του αεροσκάφους, όπου ο Ζέκα προτίμησε να περάσει τον χρόνο του διαβάζοντας ένα βιβλίο στην πορτογαλική γλώσσα το οποίο έφερε τον τίτλο “ο οδηγός της επιτυχίας”.

Ο Μπερνάρ, προτίμησε να παρακολουθήσει τη σειρά “Τhe Last Kingdom” ενώ ο Χουάνκαρ, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό της σειράς του Netflix, “Τyler Rake 2”.

Μεταξύ άλλων, τηρήθηκε και μια… παράδοση. Πολλοί ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” διασκέδασαν με το γνωστό επιτραπέζιο “Γκρινάρης” στο οποίο ήταν πάντοτε πρωταγωνιστές ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τον Ζβόνιμιρ Σάρλια και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Ο Γιάννης Κώτσιρας δεν δίστασε να αγοράσει ένα βιβλίο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ενώ οι Αργεντίνοι, Παλάσιος και Μαντσίνι φρόντισαν να προμηθευτούν… κολόνιες.

Οι γαλλόγλωσσοι Μπιλάλ και Τρουγιέ πέρασαν αρκετή ώρα μιλώντας κατά την διάρκεια της πτήσης, ενώ η παρουσία του…. νέου Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ, παρέπεμπε πολύ στην “κοψιά” του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Θυμίζουμε ότι στο Μπαντ Έρλαχ αναμένεται να φτάσουν μέχρι την Τρίτη, όλοι οι ξένοι διεθνείς πλυν του Τζούρισιτς που θα καταφθάσει την Πέμπτη. Τέλος και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται στην ίδια κατηγορία καθώς το Σάββατο (24/6) ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας όπου και παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ