ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο: Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μπαίνει σε ψηφοφορία φιλάθλων για το αν θα κρατήσει τη θέση του

Από την κρίση των Νιγηριανών οπαδών θα εξαρτηθεί το μέλλον του Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο της εθνικής ομάδας λόγω... οικονομικών προβλημάτων.

Απίστευτο: Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μπαίνει σε ψηφοφορία φιλάθλων για το αν θα κρατήσει τη θέση του

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νιγηρίας!

Η Αφρικανική ομάδα αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα οικονομικά αλλά και εσωτερικά προβλήματα με το μέλλον του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ζοσέ Πεσέιρο να βρίσκεται στον «αέρα».

Για αυτόν το λόγο η διοίκηση του ποδοσφαίρου της χώρας έλαβε την απόφαση να διοργανώσει ψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι οπαδοί της χώρας, με το ερώτημα αν θέλουν ή όχι να συνεχίσει στο «τιμόνι» ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα κριτήρια της απόφασης αυτής συγκαταλέγεται και το υψηλό κασέ του έμπειρου τεχνικού το οποίο ανέρχεται στις 80 χιλ. ευρώ τον μήνα, γεγονός που δημιουργεί κωλυσιεργία στις πληρωμές των υπολοίπων μελών της ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι ο Πεσέιρο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νιγηρίας τον Μάιο του 2022, έχοντας σε εννέα παιχνίδια συγκομιδή πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες!

Ο Πεσέιρο κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Ιούνιο του 2007 και αποχώρησε τον Μάιο του 2008, μετά από 46 ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.