Επικαιρότητα

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! (vid)

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! (vid)

Εξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε επίθεση με πέτρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, λίγες ώρες μετά το κλείσιμο των κάλπεων και την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ οι άγνωστοι διέφυγαν και κρύφτηκαν στα γύρω στενά.

Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version