ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Ο Αϊτόρ είναι ξανά εδώ, 4-0 ο Παναθηναϊκός στο… ξεμούδιασμα με τη Βιένερ Βικτόρια

Σε 15 λεπτά συμμετοχής ο Αϊτόρ έδειξε πόσο πολύ του έλειψε το ποδόσφαιρο και πόσο πολύ έλειψε ο ίδιος από τον Παναθηναϊκό. Ορεξάτος και με εμπνεύσεις ο Ισπανός στο τελικό 4-0 των πράσινων στοπρώτο τους (70λεπτο) φιλικό. Ντεμπούτο με γκολ ο Γερεμέγεφ, σκόραραν και οι Καλοσκάμης, Μπιλάλ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Αϊτόρ είναι ξανά εδώ, 4-0 ο Παναθηναϊκός στο... ξεμούδιασμα με τη Βιένερ Βικτόρια

Πρώτο δείγμα θετικό στην Αυστρία με κέρδη και επιστροφές για τον νέο Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεμούδιασε με φιλική τεσσάρα απέναντι στην Βίενερ Βικτόρια με τον Αϊτόρ και τον Ζέκα να πατούν ξανά χορτάρι και τον Γερεμέγεφ να δείχνει ότι μπορεί να γίνει ο φορ που θέλει ο Σέρβος.

Οι “πράσινοι” δεν δυσκολεύθηκαν αφού η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν ποιοτική ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ για τον Παναθηναϊκό με τον Γερεμέγεφ να απειλεί την αντίπαλη άμυνα και τον αμυντικό της Βίενερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Ο Σουηδός φορ, πέτυχε λίγο αργότερα το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όταν εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Μπερνάρ στο 23′ πλασάροντας για το 2-0 που ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε αρχικά τον Λοντίγκιν περνώντας στο ματς τον Ξενόπουλο με τον ρυθμό στο αγωνιστικό κομμάτι να πέφτει αισθητά.

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού περνάει το γεγονός της επιστροφής του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (σε ρόλο δεξιού εξτρέμ) μετά τον τραυματισμό του, αλλά και του Κάρλος Ζέκα (σε ρόλο κεντρικού μέσου) στην επανεμφάνισή του με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι.

Το νέο “αίμα” του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλή παρουσία με τον Καλοσκάμη στο 64′ να χρίζεται σκόρερ και τον Μπιλάλ να παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Καμπετσή για το τελικό 4-0.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (35’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (56’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ (48’ Κάτρης), Σιδεράς, Χουάνκαρ (48’ Φικάι), Πέρεθ (48’ Φρόκου), Τσόκαϊ (56’ Ζέκα), Παλάσιος (48’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (48’ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (48’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (48’ Μπιλάλ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ