ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Αϊτόρ: «Χαρούμενος που φόρεσα ξανά αυτή τη φανέλα, τα λέμε στην Λεωφόρο»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Αϊτόρ: «Χαρούμενος που φόρεσα ξανά αυτή τη φανέλα, τα λέμε στην Λεωφόρο»

Ο Αϊτόρ ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς.

Ο Ισπανός επέστρεψε και ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα, καθώς πέρα από τις πολλές προσωπικές ενέργειες ήταν… μέσα και στα δύο γκολ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αϊτόρ:

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Θέλω να πω ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και τη στήριξή σας σε καθημερινή βάση. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι ξανά με αυτή τη φανέλα. Ανυπομονώ για αυτό που έρχεται»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ