ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άκυρο του Πάντερ στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε με Μπαρτσελόνα!

Ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Κέβιν Πάντερ αρνήθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» και προτίμησε την Μπαρτσελόνα!

Άκυρο του Πάντερ στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε με Μπαρτσελόνα!

Αλλαγή πλάνων και ψυχρολουσία στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κέβιν Πάντερ έριξε… άκυρο στον «εξάστερο»!

Ο 30χρονος Αμερικανός αποτελούσε τον βασικό στόχο του «τριφυλλιού» για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ και είχε στα χέρια του μια γενναιόδωρη πρόταση από τους «πράσινους» (περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια), ωστόσο προτίμησε εκείνη της Μπαρτσελόνα, η οποία βάζει στη μηχανή της ένα ισχυρό επιθετικό όπλο.

Ο Πάντερ πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με την Παρτίζαν έχοντας 16,1 πόντους και 2,5 ασίστ/μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ την οδήγησε μέχρι την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού καλούνται να στραφούν στις εναλλακτικές επιλογές που έχουν, με το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ να παίζει δυνατά, παρότι ο 27χρονος γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.