ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βιλντόσα: «Ενθουσιασμένος που θα φορέσω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού-Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία του ΟΑΚΑ»

Ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και ανυπόμονος να ζήσει την εμπειρία του ΟΑΚΑ δήλωσε ο Λούκα Βιλντόσα μετά την ανακοίνωση του από το "τριφύλλι".

Βιλντόσα: «Ενθουσιασμένος που θα φορέσω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού-Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία του ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Βιλντόσα:

«Είναι φοβερό το συναίσθημά μου. Συνειδητοποιώντας ότι από τη νέα σεζόν θα φοράω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Πραγματικά, ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους συμπαίκτες και προπονητές μου», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά στον κόσμο του «τριφυλλιού», ο 27άχρονος άσος σημείωσε: «Γνωρίζω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, καθώς έχω αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αλλά και από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι… τρελή. Λατρεύουν την ομάδα και το εκφράζουν με έναν μοναδικό τρόπο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό και ανυπομονώ να το ζήσω. Είμαι βέβαιος πως θα έχω τρομερή σύνδεση μαζί τους».

Ακολούθως, ο Λούκα Βιλντόζα αναφέρθηκε στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που θέλει να εκπληρώσει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Εργκίν Αταμάν: «Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν πάντοτε με τους ομαδικούς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα πολλά και μεγάλα λόγια. Θα δουλέψουμε σκληρά ως ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν», είπε και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα τη νέα χρονιά. Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής. Ξέρει να οδηγεί τους παίκτες του στο να παίζουν πάνω από τα όριά τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με κάποιον πρώην πράσινο πριν πάρει την απόφαση να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός γκαρντ αποκάλυψε τί του είπαν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Νεμάνια Νέντοβιτς: «Μίλησα με τον Θανάση, τον οποίο γνωρίζω από τη θητεία μου στο Μιλγουόκι αλλά και με τον Νέντο. Και οι δύο μου είπαν ότι η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη για να ζεις, ο καιρός είναι υπέροχος, οι φίλαθλοι ιδιαίτερα ζεστοί και το κλαμπ κορυφαίου επιπέδου σε όλους τους τομείς. Με λίγα λόγια μου είπαν να έρθω στον Παναθηναϊκό έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα περάσω τρία εξαιρετικά χρόνια».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Λούκα Βιλντόζα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά: «Όπως προανέφερα δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και θα δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν τον τρόπο να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα και θα μας ωθήσουν να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά μας όρια. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας σε όλα τα παιχνίδια. Ανυπομονώ να τους δω», κατέληξε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.