ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Έφτασε Αυστρία και… έπιασε δουλειά ο Μπρινιόλι! (Vid)

Στο Bad Erlach βρίσκεται από την Τρίτη ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά τον γάμο του. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας

Παναθηναϊκός: Έφτασε Αυστρία και... έπιασε δουλειά ο Μπρινιόλι! (Vid)

Ακόμη ένα μέλος προστέθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο Bad Erlach!

Με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακή στην Αυστρία, η ομάδα έδωσε ήδη το πρώτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα επικρατώντας 4-0 της Βίενερ Βικτόρια.

Το πρωί της Τρίτης (27/6) στην Αυστρία έφτασε και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος απουσίαζε με ειδική άδεια καθώς το Σάββατο (25/6) παντρέυτηκε στη Γένοβα την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του Τwitter κατέγραψε την πρώτη μέρα του MVP της περασμένης σεζόν στο Bad Erlach ο οποίος έπεσε στα… βαθιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ