ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Το φατούρο στον Μπρινιόλι και το πείραγμα του Γιοβάνοβιτς στον Αϊτόρ

Το καλό κλίμα στον Παναθηναϊκό φαίνεται και από αυτές τις λεπτομέρειες. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Το φατούρο στον Μπρινιόλι και το πείραγμα του Γιοβάνοβιτς στον Αϊτόρ

Ο Αμπέρτο Μπρινιόλι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Καμίλα, το Σάββατο και σήμερα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του “τριφυλλιού” στην Αυστρία. Οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν με τον… ανάλογο τρόπο. Τι άλλο, από το καθιερωμένο φατούρο με τους ποδοσφαιριστές να σχηματίζουν τούνελ και τον πορτιέρε των “πράσινων” να περνάει από κάτω εν μέσω “ξύλου” και πολλών γέλιων.

Ένα άλλο στοιχείο που μαρτυρά την εξαιρετική ατμόσφαιρα ήταν και το πείραγμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Αϊτόρ.

Ο Ισπανός δεν έκανε κανονικό πρόγραμμα λόγω χτυπήματος στο χθεσινό φιλικό με τη Βίενερ Βικτόρια. Στο ξεκίνημα της προπόνησης, ο Αϊτορ έβγαλε το παπούτσι του και έδειξε το πρήξιμο που είχε στο πέλμα στον προπονητή του, ο οποίος είχε διάθεση για πειράγματα με τους δυο τους να έχουν έναν ευχάριστο διάλογο με πολλά γέλια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ