ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Είχα αποφασίσει να σταματήσω-Να ρίξουμε το τέρας του φασισμού στον βόθρο της ιστορίας»

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη του, αναφέρθηκε στην απόσυρση του από την ενεργό δράση, την επικείμενη πολιτική μάχη του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Παππάς: «Είχα αποφασίσει να σταματήσω-Να ρίξουμε το τέρας του φασισμού στον βόθρο της ιστορίας»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση παραχώρησε ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, αρχικά υπογράμμισε ότι είχε αποφασίσει ότι θα σταματούσε τη δράση του στα παρκέ ανεξάρτητα από το αν οι “πράσινοι” αποφάσιζαν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την πολιτική του δράση καθώς και ο ίδιος αναμένεται να ασχοληθεί με τα κοινά ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Για τους λόγους που αποφάσισε να αποσυρθεί από τα παρκέ: «Ήταν απόφαση δική μου, ασχέτως αν η ομάδα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό μου ή όχι».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κάθοδό του στην πολιτική: «Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε αυτή η ιδέα. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω κάποιες διαδικασίες. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως το περιβάλλον αυτό δεν είναι τόσο αγνό και αθώο. Είναι λίγο τοξικό για μένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω είναι επειδή ήθελα να προσφέρω. Θα δούμε αν θα το κάνω».

Για την σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημοσια. Από εκεί και πέρα είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά είδαν σε μένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη την πόλη».

Για το αν του προκάλεσε έκπληξη η είσοδος των «Σπαρτιατών» στη Βουλή: «Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη που μπήκε στη Βουλή. Είδαμε και τη ΝΊΚΗ και την Ελληνική Λύση βλέπουμε και μια κυβέρνηση που στελεχώνεται με τύπους σαν τον Πλεύρη, σαν τον Άδωνι, σαν τον Βορίδη. Ας μην υποκρινόμαστε και πέφτουμε από τα σύννεφα. Το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω, συντηρρείται, επιβιώνει. Είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας».

Δείτε την συνέντευξη του:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.