Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκαν Μλαντένοβιτς και διεθνείς με… παραδοσιακό καλωσόρισμα (vid)

Με το καθιερωμένο φατούρο υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και τους υπόλοιπους διεθνείς στην πρώτη τους προπόνηση. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Την πρώτη του παρουσία με τα το «τριφύλλι» στο στήθος έκανε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς! Ο Σέρβος ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς Κλεϊνχέισλερ, Μάγκνουσον, Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ. Την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στο Bad Erlach και ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Η υποδοχή ήταν και η… αναμενόμενη. Ή καλύτερα η καθιερωμένη. Λίγο πριν το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκινήσει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, παρουσιάζοντας στους παίκτες τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην ομάδα λέγοντας: « Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας».

Η παράδοση με το φατούρο τηρήθηκε ξανά αλλά ήταν πιο ήπιο βαθμό στον νέο παίκτη του “τριφυλλιού”. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές του την παρουσία και των υπόλοιπων διεθνών με τη φράση : «Μισό λεπτό, που πάτε; Έχουμε νέους παίκτες και τους διεθνείς μας».

Η ανταπόκριση φυσικά ήταν άμεση και έπειτα από την δημιουργία του ανθρώπινου «τούνελ» ακολούθησε το καλωσόρισμα και στους υπόλοιπους, αυτή τη φορά με… δυνατό φατούρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version