ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν υπέγραψε ο Πάντερ στην Μπαρτσελόνα»

«Φωτιά» στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ έρχεται να βάλει ένα νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό.

«Δεν υπέγραψε ο Πάντερ στην Μπαρτσελόνα»

Ανατροπή στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ!

Όπως αναφέρει το έγκυρο enstesado της Ισπανίας, ο Αμερικανός γκαρντ που φαινόταν να τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, αλλά καταλήγει στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του!

Ωστόσο η υπόθεση φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος αφού μετά την αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από τον πάγκο, με το δημοσίευμα να έχει… κατευναστικό για τους οπαδούς της Μπάρτσα χαρακτήρα τονίζοντας ότι η αποχώρηση του Λιθουανού δεν θα παίξει ρόλο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 51.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα τα υπόλοιπα ισπανικά Μέαα τονίζουν ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με τον Νίκολα Μίροτιτς εξαιτίας του τεραστίου ποσού που ζητά από την Μπαρτσελόνα για να αποδεσμευτεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.