ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικά 18-20 Αυγούστου η σέντρα της Super League – 18 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Επιτροπή Επαγγελματισμού Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκριναν τις αποφάσεις της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οριστικά 18-20 Αυγούστου η σέντρα της Super League - 18 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Ενέκρινε τις αποφάσεις-εισηγήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που συνεδρίασε νωρίτερα και η οποία έλαβε τις εξής αποφάσεις:

-Ενέκρινε ομόφωνα τις ημερομηνίες έναρξης και διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου 2023, συμπεριλαμβανομένης και της Παρασκευής 18 Αυγούστου 2023.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για διεξαγωγή του Τελικού της επόμενης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας στις 18 Μαΐου 2024 και τη λήψη απόφασης για την έδρα σε επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.