ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Ο Τζούριτσιτς με τα πράσινα και οι… εκτελεστές στα φάουλ! (vids)

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε το πρωί ο Φίλιπ Τζούριτσιτς. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Τζούριτσιτς με τα πράσινα και οι... εκτελεστές στα φάουλ! (vids)

Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ήταν και το πρόσωπο της σημερινής πρωινής προόνησης του “τριφυλλιού” στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας. Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, μετά τη χθεσινή του άφιξη, έβαλε τα πράσινα και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Σέρβος διεθνής χαφ ήταν χαμογελαστός και κεφάτος, ενώ απόλαυσε μέχρι και το… φατούρο που του έκαναν οι νέοι του συμπαίκτες, στο γνωστό και καθιερωμένο, πλέον, καλωσόρισμα.

Δείτε το βίντεο

Ο Τζούριτσιτς ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια συμμετείχε σε ξεχωριστό μαζί με τους Κάτρη, Καλοσκάμη, Μπιλάλ, Τρουιγιέ, Ξενόπουλο, Καμπετσή, Φρόκου, Γκάνεα, Γερεμέγεφ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις στατικές φάσεις. Πρώτα στα κόρνερ από δεξιά και αριστερά, αλλά και στα φάουλ από μέσα πλάγια. Στο τέλος της πρωινής προπόνησης, σειρά πήραν οι… εκτελεστές των φάουλ. Έγιναν απευθείας εκτελέσεις από τους παίκτες με τους Μάγκνουσον και Μλαντένοβιτς να ξεχωρίζουν έχοντας από δυο γκολ και πολύ καλά φάουλ προς την εστία. Σε καλό επίπεδο ήταν και τα περισσότερα φάουλ του Αϊτόρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ