ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ και Ιωαννίδη η ενδεκάδα κόντρα στην Ρογκάσκα

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρογκάσκα. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ και Ιωαννίδη η ενδεκάδα κόντρα στην Ρογκάσκα

Το δεύτερό του φιλικό δίνει ο Παναθηναϊκός επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Ρογκάσκα στις 19:00. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά μετά την έναρξη της προετοιμασίας ξεκινάει βασικούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, που ενσωματώθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Αναλυτικά η ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λοντίγκιν, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Φικάι και Βαγιαννίδης. Στο κέντρο την τριάδα συμπληρώνουν οι Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ και Μπερνάρ ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βέρμπιτς και στο δεξί ο Παλάσιος. Στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ