ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Τριάρα με γκολάρα Μάγκνουσον!

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε με 3-1 της Ρογκάσκα στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Ιωαννίδης (25΄), Μπερνάρ (37΄) και Μάγκνουσον στο 63΄ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ οι σκόρερ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Τριάρα με γκολάρα Μάγκνουσον!

Με γκολάρες και καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, συνοδεύτηκε το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Οι “πράσινοι” επικράτησαν 3-1 της Ρογκάσκα με τον Μλαντένοβιτς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και τον Μπερνάρ να είναι ο κορυφαίος σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο γκολ.

Απίθανο τέρμα από τον Μάγκνουσον με φαουλάρα στο 63′, χρόνο συμμετοχής πήρε ο Τρουιγέ, πολύ καλή και ώριμη εμφάνιση από τον Φικάι.

Το ματς Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 8′ με τον Βαγιαννίδη να σεντράρει παράλληλα από τα δεξιά και την μπάλα να περνά απ’ όλους καταλήγοντας στον Χουάνκαρ. Ο Ισπανός σέντραρε απευθείας με στόχο τον Ιωαννίδη που γύρισε, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Κλεϊνχέισλερ, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Σλοβένος τερματοφύλακας.

Ο ρυθμός έπεσε με τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορεί την μπάλα, τόσο από τα αριστερά όσο και από τα δεξιά. Το “τριφύλλι” είχε και τα… καμπανάκια του που ήχησαν δυο φορές στην άμυνα του με τους Σλοβένους να σημαδεύουν με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας χωρίς ωστόσο να απειλήσουν.

Το 1-0 ήρθε στο 25′ για τον Παναθηναϊκό. Υπέροχος συνδυασμός, Ιωαννίδη, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη, με τον νεαρό δεξιό μπακ να γυρίζει την μπάλα στην περιοχή με τον ταλαντούχο φορ να πλασάρει εύστοχα για το προβάδισμα.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37′ η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε στο 2-0 με τον Μπερνάρ, από σχετικά παρόμοιο σημείο να εκμεταλλεύεται την υπέροχη ασίστ του εξαιρετικού Βαγιαννίδη πλασάροντας στο βάθος της εστίας. Μάλιστα λίγο έλειψε τα τέρματα να γίνουν τρια λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως το διαγώνιο σουτ του Παλάσιος έφυγε άουτ.

Ολικό “ρεκτιφιέ” από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που άλλαξε την ενδεκάδα δίνοντας το δικαίωμα και στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με εκείνα του αντίστοιχου διαστήματος στο πρώτο μέρος. Οι “πράσινοι” διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και στο 63′ έφτασαν στο 3-0.

Ο Σπόραρ πήρε την κάθετη πάσα και να ανατρέπεται εκτός περιοχής από τον τερματοφύλακα της Ρογκάσκα με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάγκνουσον στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό τρόπο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε το δικαίωμα και στον Τρουγέ να πατήσει χορτάρι, περνώντας τον στη θέση του Ζέκα, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεαρός Καλοσκάμης που αντικατέστησε τον Ζέκα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83′ με τον Ζντούνιτς να πετυχαίνει ένα φαντασικό γκολ για το 3-1.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Παναθηναϊκός 4-3-3 (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίνγκιν – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο β΄ μέρος: Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ και Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ