ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Ο Μπερνάρ την κόβει την κουβέντα πριν καν αρχίσει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον κεφάτο Μπερνάρ, που με την παρουσία του στις προπονήσεις και στα φιλικά εδώ στην Αυστρία δείχνει, ότι θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και φέτος να είναι καλύτερος από πέρυσι.

Ο Μπερνάρ την κόβει την κουβέντα πριν καν αρχίσει!

Η καθυστερημένη άφιξη του Μπερνάρ στην προετοιμασία δημιούργησε μία παραφιλολογία, που αποδεικνύεται μέρα με την μέρα, ότι δεν είχε βάση. Ο παίκτης-κακώς-ζήτησε και δεν του δόθηκε άδεια πέντε ημερών, για προσωπικό του θέμα και αρκετοί πίστεψαν, ότι θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και ότι θα φέρει πρόταση με την επιστροφή του.

Ο Βραζιλιάνος χαφ τιμωρήθηκε για την παραπάνω άδεια, που δεν του δόθηκε και τσίτωσε από την πρώτη ημέρα, που ήρθε με την ομάδα στην Αυστρία. Ο Μπερνάρ όχι μόνο δεν δείχνει, ότι θέλει να φύγει, αλλά το αντίθετο. Δείχνει, ότι φέτος θέλει να κάνει αυτό, που δεν έκανε πέρυσι και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και να περάσει σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Σε όλες τις προπονήσεις έχει τρομερή διάθεση ο Βραζιλιάνος χαφ και στα δύο φιλικά μέχρι τώρα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Κόντρα στην Ρογκάσκα σημείωσε ένα γκολ, είχε συμμετοχή στο άλλο, αλλά με τις κάθετες πάσες ομόρφυνε πολύ το παιχνίδι της ομάδας και έδειξε, ότι φέτος θα είναι καλύτερος με μεγάλη ωφελημένη την ομάδα.

Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια!
Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια! 1.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μεταγραφή του Τζούριτσιτς και ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει σε αυτή την θέση θα κάνουν ακόμα καλύτερο τον Παναθηναϊκό δημιουργικά, αυτό που είναι και ο μεγάλος στόχος του Γιοβάνοβιτς φέτος.

Ο Μπερνάρ, λοιπόν, δεν γύρισε για να φύγει, αλλά γύρισε για να χαρίσει μεγάλες βραδιές στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Είναι λογικό να είναι καλύτερος από πέρυσι, αφού πέρασε και το διάστημα προσαρμογής και για πρώτη φορά κάνει προετοιμασία με την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός φέτος θέλει να είναι πιο δημιουργικός, να φθάνει πιο εύκολα στο γκολ και η άνοδος του Μπερνάρ, η μεταγραφή του Τζουρισιτς θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα και θα φέρνουν καλύτερα την μπάλα μέσα στην περιοχή.

*Ο στόπερ έπρεπε να έχει έρθει ήδη δεν το συζητάμε. Κοινή απόφαση των Παπαδημητρίου, Γιοβάνοβιτς, όμως, είναι να μην παρεκκλίνουν από τον στόχο τους, προκειμένου να κερδίσουν λίγες ημέρες και να πάρουν έναν παίκτη, για τον οποίο αργότερα θα το μετανιώσουν. Και αυτή είναι σωστή νοοτροπία. Η ομάδα δεδομένα θέλει έναν παίκτη στο 8, που μπορεί να παίξει και στο 6 και να είναι καλύτερος δημιουργικά από τον Κουρμπέλη και είμαι σίγουρος, ότι όταν θα τελειώσουν οι μεταγραφές στις 31 Αυγούστου θα έχει βάλει ποιότητα μεγαλύτερη, όπως ακριβώς ήταν ο στόχος.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.