ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκος Παππάς: «Συγγνώμη στους φίλους του Παναθηναϊκού αν δεν τους πρόσφερα όσα ήθελαν» (vid)

Όλα όσα ανέφερε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του.

Νίκος Παππάς: «Συγγνώμη στους φίλους του Παναθηναϊκού αν δεν τους πρόσφερα όσα ήθελαν» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τέλος της καριέρας του:

«Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Προφανώς κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, ο επαγγελματικός αθλητισμός. Παρολαυτά το μπάσκετ δεν σταματά, είναι ένα σπορ, ένα χόμπι που ασχολούμαι από μικρό παιδί. Τώρα, αν θα παίζω σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο ή στη γειτονιά με τους φίλους μου, δεν έχει σημασία, θα το απολαμβάνω το ίδιο. Από εκεί και πέρα, εντάξει, τελείωσα δεν με τον καλύτερο τρόπο, ήθελα να κατακτήσω έναν ακόμα τίτλο με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω μπασκετικά απωθημένα. Ευτυχώς καταφέραμε να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους».

Για την προπονητική:

«Θεωρώ ότι η προπονητική είναι μια δημιουργική προοπτική. Μου αρέσει. Λόγω των τραυματισμών μου όλα αυτά τα χρόνια άρχισα να ανοίγω τους μπασκετικούς μου ορίζοντες και στο κομμάτι της τακτικής. Πάντα μου άρεσε, αλλά όλα αυτά θέλουν να γίνουν βήμα- βήμα, μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις και θα το σκεφτώ τον επόμενο καιρό πως θα προσανατολιστώ».

Για το διαφορετικό πόστο στον Παναθηναϊκό:

«Είχαμε κάνει μια κουβέντα και στη μέση της χρονιάς για να αναλάβω άλλο πόστο όμως εγώ ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της διοίκησης και με τον κ. Γιαννακόπουλο και θα το δούμε στο μέλλον».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εποχή Αταμάν:

«Σίγουρα τα πρώτα μηνύματα, οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές, θεωρώ ότι θα χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα ξανά ο Παναθηναϊκός και θα επανέλθει ξανά εκεί που του αξίζει, στην κορυφή».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη διαδρομή και στην καριέρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν να αγαπήσω περισσότερο αυτό που έκανα, ήταν τεράστιο κίνητρο για μένα να φωνάζουν το όνομά μου και να εκδηλώνουν με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους. Σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να είμαι στην ομάδα τόσα πολλά χρόνια, να κλείνω κοντά μια δεκαετία, στο να κατακτήσουμε τίτλους, στο να κερδίσω από χρήματα ως και δημοφιλία και δόξα και οτιδήποτε κατακτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σπουδαίοι. Τους ευχαριστώ και ας με συγχωρέσουν αν δεν κατάφερα να τους προσφέρω όσα θα ήθελαν».

Για τη συμμετοχή του στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο:

«Ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία. Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να με προσθέσουν στο ρόστερ σαν αρτιμελές μέλος. Εγώ τους θαυμάζω πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους, καμαρώνω γι’ αυτούς, δείχνουν σε κάθε ευκαιρία τη μεγάλη θέληση που έχουν για τον αθλητισμό, την αυταπάρνησή του και να φορέσουν την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δε θα σταματήσει ποτέ αυτό. Είναι μια ομάδα και μια συμμετοχή που έχει μείνει χαραγμένη μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μου. Δεν είναι στο χέρι μου να συνεχίσω. Αν θέλουν να συνεχίσουν να με έχουν στο ρόστερ ασφαλώς. Αλλά καλό θα είναι να βάλουν κάποιο παιδί ο οποίος ξέρει πραγματικά το άθλημα, μπορεί να τους βοηθήσει ουσιαστικά -γιατί ξέρω και τα παιδιά εκεί κάνουν πρωταθλητισμό- και θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα κανονικά και καλό θα είναι να μη θυσιάσουν μια θέση για μένα και να βάλουν ένα παιδί που ξέρει πολύ καλά να το κάνει αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.