ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αρέσει στη Βαλένθια ο Ματ Τόμας που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για το μέλλον του.

Αρέσει στη Βαλένθια ο Ματ Τόμας που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό

Η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Ματ Τόμας έχει παρθεί, αφού δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ, που θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του.

Σύμφωνα, μάλιστα με την ιστοσελίδα «Super Deporte», η περίπτωση του 28χρονου γκαρν αρέσει στην Βαλένθια, που θέλει να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της, αφού ο Ματ Τόμας φόρεσε την φανέλα των Ισπανών την σεζόν 2018-2019.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μάλιστα είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του EuroCup, ακολουθώντας στη συνέχεια η πορεία του στο NBA σε Ράπτορς, Τζαζ και Μπουλς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τόμας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2023 και με την φανέλα του Τριφυλλιού, σε 10 παιχνίδια της Euroleague μέτρησε 8.1 πόντους (40.5% τρίποντο) και 2 ριμπάουντ, μένοντας στο παρκέ για 18’22” ανά συμμετοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.