ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο: O Γουίλιαμς τα «έχωσε» στον Παναθηναϊκό

«Βολές» και βαριές κατηγορίες κατά του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Ντέρικ Γουίλιαμς μετά την αποχώρηση του από το «τριφύλλι».

Απίστευτο: O Γουίλιαμς τα «έχωσε» στον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Ντέρικ Γουίλιαμς να αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, όμως δεν έχασε την ευκαιρία να «επιτεθεί» στο τριφύλλι μέσω των social media, αναδεικνύοντας «προβλήματα» τα οποία υπάρχουν στην ομάδα. Μάλιστα ο Αμερικανός χαρακτήρισε ως «ήρωα» τον Εργκίν Αταμάν για το έργο που καλείται να αναλάβει.

Συγκεκριμένα ο Γουίλιαμς άνοιξε… κουβέντα με οπαδό του Ολυμπιακού ο οποίος τον ρώτησε αν ήρθε στον Παναθηναϊκό για τα χρήματα:

«Δεν ήταν η μεγαλύτερη πρόταση που είχα στα χέρια μου, οπότε αυτό το κομμάτι δεν είναι σωστό»

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 17.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ λίγο αργότερα μίλησε για προβλήματα στον Παναθηναϊκό.

«Θα πω πως υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα που νομίζω πως ούτε ο Αταμάν μπορεί να διορθώσει, παρά το γεγονός πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς. Αν τα καταφέρει, θα του βγάλω το καπέλο»

Πράσινων»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.