ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα και τη συμπεριφορά των παικτών μου»

Όλα όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Πετρολούλ.

Γιοβάνοβιτς: «Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα και τη συμπεριφορά των παικτών μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σίγουρα ήταν πλάνο μας να δώσουμε περισσότερο χρόνο σε κάποιους παίκτες που έρχονται απο τραυματισμούς ή σε κάποιους νέους. Αυριο θα έχουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι που θα είναι στο ίδιο μοτίβο.

Ναι είμαι σίγουρα ικανοποιημένος. Το φιλικο δεν προσφέρεται για το αποτέλεσμα αλλά για να δούμε πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις. Με τον τρόπο που κάνουμε τα ματς, δεν μειώνουμε τον ρυθμό των προπονήσεων. Είμαστε ευχαριστημένοι, εχουμε χρόνο ακόμη και με ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό η συμπεριφορά των παικτών».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.