ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Ο εκτελεστής Σπόραρ και η… σουτάρα στο δοκάρι από τον Κλεϊνχέισλερ! (vids)

Δίτερμα σε χαλαρούς ρυθμούς περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ο εκτελεστής Σπόραρ και η... σουτάρα στο δοκάρι από τον Κλεϊνχέισλερ! (vids)

*Μικρής διάρκειας ήταν και η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας. Από τη στιγμή που και χθες υπήρχε φιλικό, αλλά και σήμερα ακολουθεί νέο παιχνίδι (ΤΣΣΚΑ Σόφιας, 19:00), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα μπορούσε να ανεβάσει την ένταση στην προπόνηση.

*Όσοι έπαιξαν χθες για μεγάλο διάστημα έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε πρόγραμμα διάρκειας περίπου 40 λεπτών. Μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Αϊτόρ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης.

*Ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 43′ στο φιλικό με την Πετρολούλ, εξαιτίας ενός σκληρού μαρκαρίσματος που δέχθηκε θα μείνει εκτός για μια με δύο ημέρες, χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Ροζ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Φικάι, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Κλάινχαϊσλερ, Μαντσίνι, Φρόκου.

Μαύροι: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κάτρης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Καμπετσής.

Μπαλαντέρ ήταν ο Καλοσκάμης.

*Οι “μαύροι” νίκησαν 2-0 με τον Άντραζ Σπόραρ να έχει κέφια και να σημειώνει και τα δυο γκολ του παιχνιδιού. Ο Σλοβένος είχε ιδανικά τελειώματα και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με υποδειγματικό τρόπο. Φάση για… highlight στην προπόνηση ήταν και ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ από τον Κλεϊνχέισλερ. Ο Ούγγρος δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ