ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δίκαιωση για Μήτογλου!

Ο Ντίνος Μήτογλου δικαιώθηκε στο CAS και επιστρέφει μετά τις 28 Ιουλίου στους αγωνιστικούς χώρους.

Δίκαιωση για Μήτογλου!

Ο Ντίνος Μήτογλου δικαιώθηκε από το CAS και επιστρέφει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η περιπέτεια του Ντίνου Μήτογλου με την υπόθεση του ντόπινγκ έλαβε τέλος και θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μήτογλου έπεισε το δικαστήριο για την αθωότητα του, συνεργάστηκε με τις αρχές και οι δικαστές κατάλαβαν πως είχε πέσει θύμα αυτής της ιστορίας, με τη γιατρό που συνελήφθη. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο πλήρωσε ακριβά το τίμημα αυτής της υπόθεσης, μένοντας εκτός παρκέ για 1,5 χρόνο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.575 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.