ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρώτη αντίδραση του Μήτογλου μετά τη δικαίωση του από το CAS

Λίγη ώρα μετά τη δικαίωση του από το CAS ο Ντίνος Μήτογλου, έκανε το πρώτο του ποστάρισμα στα social media, αναφερόμενος στο γεγονός.

Η πρώτη αντίδραση του Μήτογλου μετά τη δικαίωση του από το CAS

Σπουδαία και σημαδιακή θα είναι πλέον η 5η Ιουλίου για τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο πρώην παίκτης τους Παναθηναϊκού, δικαιώθηκε από το CAS με τη μείωση της ποινής του και πλέον θα μπορεί να επιστρέψει στα παρκέ από τις 28 Ιουλίου.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποιήση της απόφασης, ο Έλληνας φόργουορντ, έκανε το πρώτο του ποστάρισμα στο instagram, αναλύοντας ΄τη σημαντική εξέλιξη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Tο CAS σήμερα ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΦΙΜΠΑ που αφορά τον Ντίνο Μήτογλου και μείωσε την ποινή του σε 16 μήνες. Στο πρακτικό σκέλος ο Ντίνος είναι ελεύθερος να αγωνίζεται από την 28/7/2023”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.