ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Μήτογλου»

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ο Ντίνος Μήτογλου σύμφωνα με λιθουανικά ΜΜΕ.

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Μήτογλου»

Δικαιώθηκε και ξαναντύνεται στα “πράσινα” ο Ντίνος Μήτογλου!

Ο Έλληνας φόργουορντ μετά την απόφαση της μείωσης της ποινής του από το CAS στους 16 μήνες φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Νταβίντας Ουρμπόνας από τη Λιθουανία, ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές είναι κοντά στην οριστικοποίηση της μεταξύ τους συμφωνίας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά η κίνηση αυτή αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, οι οποία έχει ανάγκη για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.