ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γκραντ και Μήτογλου

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της επόμενης σεζόν με τον Ντίνο Μήτογλου και τον Τζέριαν Γκραντ να είναι τα πιο "καυτά" ονόματα του ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γκραντ και Μήτογλου

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν το προσεχές διάστημα στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” έχουν μπει πλέον σε διαφορετική φιλοσοφία με τον Εργκίν Αταμάν στο τιμόνι, με τον Τούρκο τεχνικό να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Τις τελευταίες δυο ημέρες ωστόσο έχουν προκύψει από το ρεπορτάζ δυο ονόματα παικτών οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις για την επόμενη ημέρα.

Αρχικά του Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός γκαρντ, βρίσκεται στην “τουρκική” λίστα του Αταμάν, καθώς το περσινό εντυπωσιακό του πέρασμα από την Τουρκ Τέλεκομ με την οποία και αναδείχθηκε MVP του θεσμού δεν πέρασε απαρατήρητο. Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι για τον Αμερικανό. Ο Αταμάν τον θέλει για 4ο-5ο γκαρντ και όχι για βασικό. Σε περίπτωση που η συμφωνία επέλθει, ο Γκραντ θα είναι συμπληρωματικός για να δίνει ανάσες στους βασικούς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη μεριά έχουμε την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά τη δικαίωση του από το CAS για τη μείωση της ποινής του από την υπόθεση ντόπινγκ μπορεί να επιστρέψει και τυπικά στα παρκέ από 28 Ιουλίου. Φυσικά ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να τον ντύσει ξανά στα “πράσινα” με την υπόθεση να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, λόγω και των καλών σχέσεων που έχει ο παίκτης με την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.