ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκπομπές

LIVE από την Αυστρία στις 19:00: Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, ΩΠΑ! (vid)

Συντονιστείτε στις 19:00 στο Panathinaikos24 TV για τη νέα LIVE εκπομπή από Αυστρία για τις μεταγραφικές βόμβες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

LIVE από την Αυστρία στις 19:00: Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, ΩΠΑ! (vid)

Μεταγραφικός… οργασμός στον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το Panathinaikos24.gr επιστρέφει με νέα live εκπομπή από την Αυστρία.

Τάσος Νικολογιάννης, Διονύσης Δεσύλλας, Κώστας Μανωλιουδάκης από Αυστρία και Γιώργος Πετρίδης από… Αθήνα έρχονται στις 19:00 στις οθόνες και συζητούν για τις… Παναθηναϊκές βόμβες του διημέρου.

Δείτε την εκπομπή στις 19:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ