ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Τσίτα τα γκάζια από τον Γιοβάνοβιτς!

Ο απαιτητικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς τσίτωσε τους ποδοσφαιριστές του και αμέσως πήρε αυτό που ήθελε απ' όλους! Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Τσίτα τα γκάζια από τον Γιοβάνοβιτς!

*Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θέλει χαλάρωση από κανέναν στην προπόνηση. Το αντίθετο. Επιδιώκει πάντα οι παίκτες του να τα δίνουν όλα, να ανεβάζουν την ένταση στις προπονήσεις εκεί που πρέπει, ειδικά τώρα που η ομάδα βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σκοπός είναι η βελτίωση και η εξέλιξη όλων ενόψει της νέας χρονιάς, κάτι που θα συμβεί κατά κύριο λόγο με τη σκληρή δουλειά.

*Η σημερινή πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε στο πρώτο της κομμάτι στην επιθετική ανάπτυξη με εναλλαγή παιχνιδιού, σέντρα από τον εξτρέμ και εκτέλεση μέσα από την περιοχή. Η άσκηση ήταν φουλ απαιτητική. Έτσι, λοιπόν, όταν οι ποδοσφαιριστές δεν έβγαζαν την ένταση που ήθελε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, ήρθε η “έκρηξη”!

Τι είναι αυτά; Τι είναι αυτά; Που είναι η ταχύτητα και η ένταση. Κάνετε… πασούλες, πηγαίνετε αργά, πολύ αργά. Όταν πρέπει να αλλάξει η μπάλα, πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Θέλω να δω ποιότητα στις πάσες και σωστές αποφάσεις. Άντε μπράβο», φώναξε σε έντονο ύφος ο Γιοβάνοβιτς.

*Από εκείνο το σημείο και μετά άλλαξαν όλα! Σαν να γύρισε το τσιπάκι και οι ποδοσφαιριστές να επανήλθαν σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις! Η ένταση ανέβηκε, οι πάικτες εκτελούσαν την άσκηση με ταχύτητα και ο Γιοβάνοβιτς άρχισε να μοιράζει “μπράβο” και να φωνάζει “Αυτό είναι”. Μάλιστα, σε μια εξαιρετική ανάπτυξη και τελείωμα ο Σέβος είπε δυνατά “i like it”, για να εκράσει με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίησή του.

*Μετά την άσκηση ακολούθησε δίτερμα με τις εξής ομάδες:

Πράσινοι: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρουμπέν, Φικάι, Βέρμπιτς, Τρουιγιέ, Μπιλάλ, Καμπετσής, Ιωαννίδης.

Ροζ: Μπρινιόλι, Τσόκαϊ, Κάτρης, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Καλοσκάμης, Κλεϊνχέισλερ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ.

Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 2-2 με γκολ από τους Μπιλάλ, Κλεϊνχέισλερ, Βέρμπιτς και Αϊτόρ.

*Ο Φώτης Ιωαννίδης επανήλθε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι Σένκεφελντ και Τσέριν έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ