ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο… «πράσινος» Ηλίας Μπαζίνας

Μία από τις αξιοσημείωτες μορφές της αθλητικής δημοσιογραφίας ήταν ο Ηλίας Μπαζίνας, ο οποίος είχε τη δική του ξεχωριστή σχέση με τον Παναθηναϊκό και ο Σύλλογος δεν τον λησμονεί.

Ο… «πράσινος» Ηλίας Μπαζίνας

Γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1940 στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του ήταν από το Οίτυλο της Μάνης. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, παρότι δεν άσκησε ποτέ τη δημοσιογραφία. Ήταν λάτρης του αθλητισμού και των δυναμικών σπορ.

Έτσι, όταν το 1958 πληροφορήθηκε πως ο «γείτονάς» του Παναθηναϊκός ιδρύει τμήμα άρσης βαρών, ο Αμπελοκηπιώτης Μπαζίνας αποφάσισε να γίνει μέλος της «πράσινης» οικογένειας.

Αν και δεν ήταν Παναθηναϊκός, έγινε μέλος της ομάδας των έφηβων που δημιούργησαν το τμήμα άρσης βαρών του «τριφυλλιού» και υπήρξε και αθλητής του Συλλόγου.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επρόκειτο για έναν αθλητικογράφο που έγραψε τη δική του ιστορία στην εφημερίδα «Φίλαθλος» και είχε παράλληλα και μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό.

Μάλιστα παρακολουθούσε στενά εκείνη την περίοδο (στις αρχές της δεκαετίας του 60΄) και την ποδοσφαιρική ομάδα του «τριφυλλιού» την οποία την θεωρούσε την καλύτερη στην ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως είχε γράψει σε άρθρο του.

Πέθανε στις 22 Αυγούστου 2013.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.