ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απρόοπτο με τον Κουτσούμπα στη Βουλή – Τον έπιασε η μέση του και παραλίγο να καταρρεύσει, δείτε το βίντεο

Διεκόπη για λίγα λεπτά το απόγευμα του Σαββάτου (8.7.2023) η συνεδρίαση στη Βουλή, καθώς ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Απρόοπτο με τον Κουτσούμπα στη Βουλή – Τον έπιασε η μέση του και παραλίγο να καταρρεύσει, δείτε το βίντεο

Αρχικά, την ώρα που ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρισκόταν στο βήμα της Βουλής αισθάνθηκε έντονο πόνο στη μέση, λέγοντας αστειευόμενος: «Έχουμε και τη μέση».

Ωστόσο, με δυσκολία μπορούσε να συνεχίσει την ομιλία του και έτσι σταμάτησε πιάνοντας τη μέση του.

Άμεσα έσπευσαν συνάδελφοί του στο βήμα της Βουλής για να τον βοηθήσουν και να τον κρατήσουν όρθιο, όπως και ο γιατρός του Κοινοβουλίου για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Του έφεραν μία καρέκλα, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμέσως μετά ο ίδιος επανήλθε καταχειροκροτούμενος από τους όρθιους βουλευτές, λέγοντας με το χαρακτηριστικό χιούμορ του: «Η συμβουλή για να χάσω κιλά. Δεν γίνεται σε 5 λεπτά» και συνέχισε απτόητος την ομιλία του.

Όταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας τελείωσε την ομιλία του ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε: «Σας ευχαριστούμε, αλλά μας κοψοχολιάσετε» και σχολίασε το παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τότε απάντησε: «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο όμως, όχι για την ομιλία».

Δείτε όσα εκτυλίχθηκαν στη Βουλή:

 

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.