ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο δημοσίευμα της Marca για Μίροτιτς και Παναθηναϊκό!

Νέο δημοσίευμα από την Marca για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Μίροτιτς.

Νέο δημοσίευμα της Marca για Μίροτιτς και Παναθηναϊκό!

Βουίζει όλη η Ευρώπη για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Μίροτιτς. Μάλιστα όπως αναφέρει η Marca με νέο δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι μία από τις επιλογές του τοπ μπασκετμπολίστα.

Οι πράσινοι μετά την βόμβα Σλούκα θέλουν να ρίξουν και αυτή του Μίροτιτς. Η φημολογία είναι ιδιαίτερη έντονη και μένει να δούμε τι θα γίνει, καθώς ο μπασκετμπολίστας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα την κατάσταση με την Μπαρτσελόνα.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές με πολλές ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό του. Βέβαια, δεν είναι απίθανο η βόμβα του Σλούκα να επηρεάσει θετικά άλλους υψηλού επιπέδου μπασκετμπολίστες να φορέσουν τα πράσινα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.